ACTIVITATS EXTRAESCOLARS

CURS 2023-2024

El Prat de Llobregat, 26 de juny de 2023

Benvolgudes famílies, ens posem novament en contacte amb vosaltres per fer la presentació de les noves activitats extraescolar pel curs 2023-2024, com veureu n’hi ha una oferta més amplia i variada, hem inclòs noves activitats que ens semblen interessants pels nostres alumnes. Us animem a formalitzar les inscripcions a les activitats extraescolars com més aviat millor, veureu que en el cas d’anglès amb el canvi d’acadèmia n’hi ha una bonificació per fer la reserva al juny. Teniu a la vostra disposició a la nostra web els formularis «on line» per cada activitat segons l’especialitat (Idiomes, Esports, Taekwondo, Ball, Arts Escèniques, amb les meves mans, i Colla Gegantera).      

EL PERÍODE PER A INSCRIURE’S SERÀ FINS EL DIA 24 DE SETEMBRE DE 2023

 

LES ACTIVITATS COMENÇARAN EL 2 D’OCTUBRE 2023, A EXCEPCIÓ D’ANGLÈS QUE SI ES FA GRUP EN JUNY COMENÇARIA EL 18 DE SETEMBRE  

 

Farem reunions informatives on line al setembre, les dates estan per confirmar  

IDIOMES

INSCRIPCIÓ

 

BALL

INSCRIPCIÓ

 

ESPORTS

INSCRIPCIÓ

 

AMB LES MEVES MANS

INSCRIPCIÓ

 

ARTS ESCÈNIQUES

INSCRIPCIÓ

 

TAEKWONDO

INSCRIPCIÓ

 

COLLA GEGANTERA

INSCRIPCIÓ

 

A tenir en compte:

  • Les activitats extraescolars només estan adreçades a les famílies que són sòcies de l’Ampa.
  • Les activitats començaran a partir del dia 2 d’octubre de 2023 i acabaran el 02 de juny de 2024, amb l’excepció d’anglès que si n’hi ha grup començarà el 18 de setembre.
  • Caldrà omplir el full d’inscripció per activitat, que trobareu a la web. Hi ha un mínim de places a cobrir en cada activitat. En cas de no arribar al mínim establert, no es podrà dur a terme.
  • Els nens i nenes que realitzan la actividad extraescolar en el Marcilla els portarán els familiars fins les instalacions.
  • En cas de canvi de normativa degut a la COVID-19, i als horaris de sortides dels alumnes segons el protocol d’actuació d’inici de curs, les extraescolars es poden veure obligades a modificar els horaris i els grups de l’activitat, per tal de complir les normatives d’aforament i higiene. Aquests canvis seran comunicats prèviament a les famílies.
  • Tant els dies com l’horari, es poden modificar en funció de les inscripcions rebudes i de les necessitats d’organització.
  • Per un bon funcionament de les activitats, s’estableixen unes normes bàsiques: respectar als companys/es, als professors/professores i monitors/monitores.
  • Cal tenir-ne cura i ser responsables del manteniment de les aules i les instal·lacions de l’escola.
  • Les baixes de les activitats, cal comunicar-les abans del dia 25 del mes anterior.
  • Totes les activitats disposaran d’un protocol d’actuació amb mesures de seguretat basat en les recomanacions del Departament d’Educació i Salut de la Generalitat de Catalunya en data d’octubre de 2020.

  Per qualsevol dubte o aclariment, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres al nostre mail