CARNAVAL 2024

CARNAVAL 2024

 

Per tal de dur a terme l’organització del carnaval, es imprescindible que totes les persones que vulguin participar ho comuniquin amb la màxima antelació possible. El CARNAVAL es celebrarà el dia 10 de Febrer de 2024 i son moltes les feines a preparar.

 

Per a confirmar la vostra participació haureu de realitzar un ingrés de 20 € com a paga i senyal per persona participant al carnaval, al número de compte bancari. Recordeu indicar el nom del vostre fill i curs al ingrés

BANC SANTANDER: ES12 0075 0338 210600225933

Aquest import no es retornarà. El cost total de la disfressa es comunicarà abans del dia de lliurament del material, quedant pendent que aboneu la resta de l’import en efectiu el mateix dia.

Us recordem que per la disfressa hi hauran dos preus diferents per:
* SOCIS DE L’AMPA
* NO SOCIS DE L’AMPA

 

IMPORTANT:

El període d’inscripció al Carnaval serà des de el 27 d’Octubre fins el 06 de Novembre de 2023, després d’aquesta data no s’acceptaran més butlletes.

 

Les butlletes d’inscripció les podreu descarregar fent clic al botó. Les podreu presentar a les porteries del col.legi (C1 o C2) o enviar-les a l’adreça electrònica de la comissió de Carnaval de l’AMPA

 

Si voleu formar part d’aquest projecte, podeu col·laborar amb la comissió a les tasques de carnaval fen-t’ho constar a la butlleta d’inscripció.

 

Ens queda un tema molt important a recordar:

Encara no hem tingut la reunió amb l’ajuntament i no sabem si aquest any ens farán la cesió de la carrosa , però per si finalment en la cedeixen, NO TENIM LOCAL.

Us demanen que si coneixeu o disposeu d’un local per prestar entre el mesos de desembre a febrer podeu posar-vos en contacte amb nosaltres al telèfon o l’adreça electrònica de la comissió de Carnaval de l’AMPA

Tf: 606588723
.

Moltes gràcies

Junta de l’AMPA i Comisió de Carnaval