CARNAVAL 2020

CARNAVAL 2020

Benvolgudes famílies,

Des de l’Ampa, us informem que la comissió responsable de organitzar la gran festa de CARNAVAL, ja s’ha posat mans a l’obra.

Per tal de dur a terme l’organització de aquesta activitat, és imprescindible que totes les persones que vulguin participar ho comuniquin amb la màxima antelació possible. Recordeu que el CARNAVAL  se celebrarà el dia 22 de Febrer de 2020 i que són moltes les feines a preparar.

Per a confirmar la vostra participació, haureu de realitzar un ingrés de 15.-€,com a paga i senyal, per persona al següent nº de compte bancari:

BANC SANTANDER :     ES12 0075 0338 210600225933

Aquest import no es retornarà a no ser per causa de força major. El cost total de la disfressa, es comunicarà oportunament abans del dia de lliurament del material, quedant pendent que aboneu la resta de l’import en efectiu aquest mateix dia .

Us recordem que per la disfressa hi haurà dos preus:                                       

                               – SOCIS de l’AMPA.

                               – NO SOCIS de l‘AMPA.

IMPORTANT:

Període d’inscripció a l’activitat: del 1 al 11 d’octubre de 2019. Després d’aquesta data no s’acceptaran més butlletes. Les pre-inscripcions (FITXA D’INSCRIPCIÓ + JUSTIFICANT DE L’INGRÉS) es poden presentar a qualsevol porteria del col·legi o, enviar-les a l’adreça electrònica de l’AMPA .

Les butlletes d’inscripció també les podeu descarregar al web de l’AMPA www.ampacolecarme.org (si algú tingués problemes per a descarregar-les, en tindreu alguns exemplars a la vostra disposició a qualsevol porteria del col·legi).

Per aclarir tots aquests temes us convidem a la reunió informativa que tindrà lloc el proper:

Divendres  4 d’Octubre de 2019 a les 17.30h. a la sala de música del C1 (C/Dr. Robert, 5-9).

Ens queda un tema molt important a recordar:

ESTEM SENSE LOCAL pel que se´ns complica bastant tenir una CARROSSA i poder guardar el material que ja hi ha d’altres anys.

Per això us demanem que si coneixeu o disposeu d’un local que ens poguéssiu prestar mínim entre els mesos de desembre a febrer, doncs si us plau,  podeu posar-vos en contacte amb nosaltres al correu: o Telf: 606 588 723.

Moltes gràcies i esperem retrobar-nos un any més .

Atentament,

LA JUNTA DE L’AMPA

Full d’inscripció 2019

Carta Carnaval 19-20