TEATRE MODERN: «ALÍCIA AL PAÍS DE LES MARAVELLES»

TEATRE MODERN: «ALÍCIA AL PAÍS DE LES MARAVELLES»

Aquest proper diumenge 18 de Novembre, a les 12h us hi esperem a tots i totes al TEATRE MODERN per veure «Alícia al país de les maravelles». Una obra de teatre per a tota la família.

Preu 6 euros

50% de descompte en l’entrada infantil al teatre amb el ticket que es donarà als nens a l’escola divendres.

 

 

 

 

 

 

 

Us agrairíem féssiu la màxima difusió d’aquest esdeveniment a les vostres famílies perquè tothom hi pugui gaudir d’aquest espectacle.

 “Alícia al país de les maravelles”: El dia que l’Alícia fa deu anys, li regalen el seu primer mòbil. El conill blanc, però, l’hi roba i ella haurà de recórrer el país de les meravelles fins arribar al palau dels mòbils per recuperar-lo. Allà trobarà una reina que perd el cap per les noves tecnologies i que li posarà les coses molt difícils per tornar a casa.Ho aconseguirà?

Amb aquest viatge, l’Alícia s’adona que no pot viure com fins ara, que enganxada al mòbil es perd moltes coses, com el valor de la imaginació i de la lectura.

Després d’emocionar-nos amb Litus, la dramaturga Marta Buchaca s’ajunta amb Viu el Teatre per presentar una Alícia rabiosament contemporània i actualitzada. Una versió del mite de Lewis Carroll amb la qual és impossible que grans i petits no s’identifiquin i reflexionin. Una comèdia musical que farà riure, emocionar i gaudir a tota la família.

Espectacle recomenat infants a partir de 4 anys.