TEATRE FAMILIAR: «BERTA I EL SEU ROBOT»

TEATRE FAMILIAR: «BERTA I EL SEU ROBOT»

Aquest proper diumenge 21 d’Octubre, a les 12h us hi esperem a tots i totes al TEATRE MODERN per veure «Berta i el seu robot». Una obra de teatre per a tota la família.

Preu 6 euros

50% de descompte en l’entrada infantil al teatre amb el ticket que es donarà als nens a l’escola divendres.

 

 

 

 

 

 

 

Us agrairíem féssiu la màxima difusió d’aquest esdeveniment a les vostres famílies perquè tothom hi pugui gaudir d’aquest espectacle.

“Berta i el seu robot”: La Berta és una nena molt espavilada i sempre vol saber totes les coses que passen al món. Els seus pares són inventors i es passen gairebé tot el dia al seu laboratori. Un dia la Berta, avorrida d’estar sola, decideix agafar la seva caixa d’eines i construir alguna cosa. Després de clavar i picar aconsegueix inventar un Robot que esdevindrà el seu company d’aventures. Però la Berta haurà d’ensenyar-li a parlar, caminar, a menjar, a ballar… i ella haurà d’aprendre a fer-se responsable d’algú.

El conte destaca els valors de la imaginació, la creativitat i l’optimisme per canviar una situació que a la Berta no li agrada. Amb aquest espectacle es podrà treballar amb els més petits de la casa els valors de la paciència, la responsabilitat, la generositat, el respecte, la solidaritat, la tendresa, l’amistat, l’alegria, l’amor i la felicitat.

 

Espectacle recomenat des dels 2 a 7 anys.