COMUNICAT DE L’AMPA: ACTIVITATS EXTRAESCOLARS

COMUNICAT DE L’AMPA: ACTIVITATS EXTRAESCOLARS

https://drive.google.com/open?id=1_sFBlrlf1tRl9ruI4Cxy7XwRQ8ZVU17O

Benvolguts/des;

Desitgem que estigueu passant el millor que es pugui aquests moments tant difícils i absolutament excepcionals que ens han tocat viure. Així mateix volem donar el nostre ànim especialment a aquelles famílies que tenim coneixement que us està afectant directament el COVID-19.

Tenim molt clar que aquesta situació de gravetat sanitària també té i tindrà un fort impacte econòmic en l’economia de tots.

Encara no sabem del cert què passarà i quan podrem tornar. I això ens angoixa, com a tots vosaltres. 

Per això hem decidit activar les següents mesures:

A. En relació a les activitats extraescolars durant el mes de març i donat que només es van poder completar dues setmanes abans de la suspensió de classes i de la declaració de l’Estat d’alarma, es passarà un rebut per la meitat de l’import de l’activitat.

B. Únicament les famílies que van optar per fer l’activitat d’anglès online en lloc de presencial, sí que continuaran reben la formació tret dels dies festius de Setmana Santa.

C. Tret d’aquesta excepció de punt B), a tota la resta, no es cobrarà cap nova quota d’extraescolars fins que tot torni a la normalitat. Òbviament, i ja que les activitats extraescolars finalitzen a final de maig, si aquesta normalitat no hagués arribat encara no es reprendrien aquestes activitats fins al proper curs.  

Ens agradaria i ens complauria, que a la tornada a la normalitat, que tots desitgem recobrar, poguéssim comptar de nou amb tots vosaltres.

Una forta abraçada a tots!

El Prat de Llobregat 30 de març de 2020