CARTA EXTRAESCOLARS

CARTA EXTRAESCOLARS

El Prat de Llobregat, 14 de Setembre de 2020

Benvolgudes famílies, 

En primer lloc, desitgem que us trobeu tots bé de salut i us desitgem molts ànims i molta força per començar aquest curs tenint en compte la incertesa del moment i que ens ve marcada per el COVID-19.

Ens posem en contacte amb vosaltres de nou, per explicar-vos que per poder realitzar les extraescolars d’aquest curs i davant la incertesa del moment, l’Ampa necessita saber les famílies que esteu interessades en apuntar als vostres fills/es a realitzar les activitats.

Per poder preparar la planificació i posada en marxa de les mateixes, i poder complir amb totes les mesures i protocols de seguretat, hem de organitzar amb les empreses col·laboradores (Novacadèmia, Aula-2…,etc) diferents aspectes (número de professors que necessitarem, l’organització dels grups , etc…), i també molt important, poder sol·licitar els espais necessaris per la realització de les mateixes a la direcció de l’escola.

Es per això, que hem de tenir una previsió de quines seran les activitats extraescolars que a partir d’Octubre,  podrem posar en marxa.

Us facilitem aquest link: https://forms.gle/DdPpe17tz8bQm36R9  i us preguem que ompliu aquest formulari si voleu que els vostres fills/es  facin alguna extraescolar per poder tenir una estimació de les famílies interessades abans del dia 22 DE SETEMBRE DE 2020.

Us informen també de les novetats de NOVACADÈMIA (empresa encarregada de fer la activitat extraescolar d’anglès.

Per aquest curs 2020-2021, podreu escollir la modalitat d’anglès com fins ara i com a novetat oferim un segon dia de classe. Si són nens i nenes d’infantil, la segona hora és de LEGO PLANET IN ENGLISH, una activitat que es fa amb peces de LEGO i que per seguretat, cada nen o nena tindrà la seva caixeta de peces.

Si són de primària la segona hora i si són de l’ ESO la tercera hora, serà d’SPEAKING.  

Una altra novetat és que també oferirem  un dia de classe setmanal de FRANCÈS per als alumnes de l’ESO.

Com sempre, davant de qualsevol dubte, aclariment o necessitat, l’Ampa queda a la vostra disposició, i podeu contactar amb nosaltres al telèfon: 606 588 723 o al correu:

Rebeu una cordial salutació i us desitgem un bon inici de curs.

La Junta de l’Ampa