CARNAVAL 2018

CARNAVAL 2018

Carta CARNAVAL 2018 (clicka per veure la carta en pdf)

Comença un nou curs i ens tornem a plantejar que fer amb el carnaval !!!!

Sabem que és una tasca àrdua i difícil per tota la dedicació que suposa i, potser, per això, és complicat mantenir en el temps a unes persones o famílies que s’encarreguin, vulguin i puguin  dur-la a terme.

Aquests últims anys hem anat sortint al pas gràcies a les persones que l’han assumit, fins i tot amb poc temps de marge, però, a hores d’ara és important que formem una COMISSIÓ DE CARNESTOLTES amb la idea que perduri en el temps, encara que s’hagin de renovar membres que ho deixin per diversos motius.

Per això, i ara que comença el curs, des de l’AMPA us proposem una reunió el dia 21 de setembre a les 17:30h al local del AMPA , per a tots i totes els/les interessats/des en participar en aquesta comissió.

Un cop formada aquesta comissió caldria, si fos possible, triar-ne un portaveu o vocal de l’AMPA. PERÒ EN AQUEST MOMENT EL MÉS IMPORTANT ÉS FORMAR AQUEST EQUIP DE PERSONES QUE VULGUIN INVOLUCRAR-SE en les idees, projecte, confecció de disfresses, de carrossa, organització general ….

La formació d’aquesta comissió es un intent per tal que  no assumeixin tot el pes de la organització dues o tres famílies i que ho puguin dur a terme, en la mesura del possible, entre tots

Si no és possible arrencar amb aquesta Comissió, malauradament, aquest any, no podrem participar a la Rua de Carnaval

Per tant, la nostra participació depèn de poder formar aquest equip de persones amb  il·lusió, ganes i forces amb les que poder encetar l’organització del Carnaval. Aquest equip comptaria amb el recolzament de persones que ja tenen una mínima experiència per tal de posar en marxa la idea. Ara només ens resta que ho penseu i ens posem en marxa

Tingueu en compte que encara que hi ha molta feina darrere del Carnaval, també és una de les activitats que, en nom del Col·legi Mare de Déu del Carme, i organitzat pels pares, uneix a un gran nombre de persones i famílies, provoca una il·lusió preciosa als nens i reconforta tots  els esforços viscuts  quan desfilem pels carrers de la  nostra ciutat del Prat.

Ens queda un tema molt important per recordar: ESTEM SENSE LOCAL PER PODER FER LA CARROSSA I PER PODER GUARDAR EL MATERIAL QUE JA HI HA D’ALTRES ANYS. Anys enrere sí disposàvem d’un que generosament ens prestaven i l’any passat també una família del col·legi ens va oferir el seu. Per aquest any encara no disposem de local, per la qual cosa us demanem que si coneixeu o disposeu d’un local que ens poguéssiu prestar com a mínim entre desembre i març  ens ho comuniqueu

Malgrat tot, segur que amb il·lusió i ganes ens en sortirem

Us esperem el dia 21 de setembre a les 17:30h al local de l’AMPA entrada per C/ Casanovas, 62

Moltes gràcies

Ampa Mare de Déu del Carme