ACTIVITATS D’ESTIU AL PRAT ’19

ACTIVITATS D’ESTIU AL PRAT ’19

L’Ajuntament del Prat i diverses entitats de la ciutat ofereixen, com cada any, múltiples activitats per a infants i joves durant l’estiu: colònies, casals, campus esportius, natació, vela, teatre, música, dibuix i pintura, etc. 

Podeu consultar el llistat complet a online.elprat.cat o a la guia que troabreu al peu de pàgina.

Inscripcions

  • Quan: a partir del dimarts 28 de maig,  de dilluns a divendres de 9 a 13.30 h i de dilluns a dijous, de 16.30 a 19.00 h, a l’OIAC. A les entitats, en els seus propis horaris.  A partir del dia 1 de juliol, les inscripcions a l’Ajuntament (OIAC) es faran només al matí de 9 a 14 h.
  • Com: de manera presencial a l’OIAC de l’Ajuntament i a les entitats organitzadores, o bé per Internet a través del portal https://online.elprat.cat

Ajuts 

  • L’Ajuntament facilita l’accés a les Activitats d’Estiu al Prat 2019 als infants i joves nascuts entre els anys 2001 i 2016 que estiguin empadronats al Prat de Llobregat i que tinguin una renda familiar anual igual o inferior a la publicada a les corresponents bases reguladores, publicades al BOPB amb data 29-01-2019.

Consulteu la informació sobre la convocatòria

A tenir en compte

  • Els ajuts es destinen a les activitats que apareixen en el programa d’Activitats d’Estiu al Prat 2019, i també a les organitzades per les entitats de lleure AEiG Anton Vilà, AEiG Conxita Busquets i l’Esplai Sant Pere i Sant Pau.
  • L’ajut es destina a una persona beneficiària i a activitats d’una sola entitat, excepte per als cursets municipals de natació, en què l’ajut es destina a l’activitat completa.
  • En cas que la família renunciï a l’ajut concedit, aquest quedarà sense efecte

Guia d’Activitats d’Estiu

-llibret_estiu_2019_pagines