1a CURSA SOLIDÀRIA

1a CURSA SOLIDÀRIA

La nostra Colla Gegantera està arribant, gairebé sense adonar-nos, a les dues últimes sortides de l’any 2019.

Però abans tenim un esdeveniment solidari dels més bonics que es realitzen al Prat.

Tots haureu vist els cartells als carrers i en la revista del Prat: si senyors! és la gran cursa solidària de l’Hospital de Sant Joan de Déu del Prat de Llobregat.

Espero que tots tingueu el dia 17 de Novembre de 2019 com un dia especial en què com a colla aportarem la nostra alegria, música i gegants.

INSCRIPCIONS: Per internet a l’adreça d’aquest blog:

www.rotaryelprat.blogspot.com 

Les inscripcions PRESENCIALS seran del dilluns 4 de novembre fins al divendres 15 de novembre o quan s’hagi arribat al límit d’aforament de la prova (1300 participants) en el Centres esportius Municipals i al Centre Cívic Gaiter: de dilluns a divendres.

L’import que es recapti, entre la inscripció dels participants i les aportacions voluntàries, anirà destinat íntegrament a l’Hospital Sant Joan  de Déu pioner en la investigació del càncer infantil (cost inscripció 8€)

Ens dirigim a vosaltres perquè ens agradaria molt  comptar amb la vostra complicitat; per tal de que tingueu a bé col·laborar amb una aportació econòmica i/o productes de promoció per oferir als participants. El nº de compte per a fer la donació és: ES43 2100 0454 5001 0181 3401

Podeu contactar:

Ø Per e.mail:

Ø Per telèfon o WhatsApp: 619 71 24 93

 

http://rotaryelprat.blogspot.com/2019/10/i-cursa-solidaria.ht