CARTA CARNAVAL

CARTA CARNAVAL

El Prat de Llobregat, 9 d’octubre  de 2017

Benvolgudes famílies,

Ja tenim Comissió de Carnaval!!!!  I amb la il·lusió de tots els anys SOM HI!!!.

S’intentarà com  cada  any que  els nens  d’infantil  desfilin pujats  a la carrossa  però  per  això, cal que disposem d’un local per realitzar-la.

Aquest any encara estem  sense local, per la qual cosa us demanem  la col·laboració perquè  si coneixeu o disposeu d’un local que ens poguéssiu prestar  com a mínim entre novembre i febrer ens ho comuniqueu.

Per tal de dur a terme  l’organització del mateix, és imprescindible que totes  les persones  que  vulguin participar  ho comuniquin  amb  la màxima antelació  possible.  Recordeu que  se  celebrarà el dia 10 de febrer i que són moltes les feines a preparar.

Per a confirmar la vostra participació, haureu  de realitzar un ingrés de 15,00  , com a paga i senyal, per persona al següent nº de compte bancari:

IBAN: ES 12 0075 0338 210600225933

BIC: POPUESMM

Aquest  import  no  es  retornarà  a  no  ser  per  causa  de  força  major.  El  cost  total  es comunicarà oportunament abans del dia de lliurament del material, quedant pendent que aboneu  la resta de l’import en efectiu aquest mateix dia .

Per la disfressa hi haurà dos preus:

– SOCIS de l’AMPA            .

– NO SOCIS de  l’AMPA           .

IMPORTANT:

Data límit presentació  dinscripcions: divendres  27 d’octubre . Després d’aquesta data no s’acceptaran més butlletes. Les pre-inscripcions (FITXA D’INSCRIPCIÓ + JUSTIFICANT DE L’INGRÉS) es poden presentar a     qualsevol     porteria     del     col·legi     o,     enviar-les     a     l’adreça     electrònica    de     l’AMPA ampacolecarme@yahoo.es.

És imprescindible que en el justificant d’ingrés del banc, es faci constar el nom de l’alumne.

Les butlletes d’inscripció també les podeu descarregar al web de l’AMPA www.ampacolecarme.org (si algú tingués problemes  per a descarregar-les, en tindreu  alguns exemplars  a la vostra disposició a qualsevol porteria del col·legi).

Per aclarir tots aquests  temes us convidem a la reunió informativa que tindrà lloc el dijous 19 a les 17.30 h a la sala de música del C1 (C/Dr. Robert, 5-9).

Esperem retrobar-nos un any més . Atentament,

LA JUNTA DE L’AMPA

Full d’inscripció

 

D acord  amb allò  establert  a la  Llei  orgánica  15/1999, s informa  que les  dades personals  que consten aquest  imprès  s incorporen  a un  fitxer automatitzat de l AMPA del col·legi Mare de Déu  del Carme, amb la finalitat de gestionar les inscripcions a les  activitats extraescolars. Per execir els drets d acces, rectificació, cancel·lació i oposición a les dades del fitxer, us podeu adreçar a: AMPA Mare de Déu del Carme. C/Dr. Robert, 5-7 08820 El Prat de Llobregat.