CARNAVAL 2021. SENT LES TEVES EMOCIONS

CARNAVAL 2021. SENT LES TEVES EMOCIONS

Estimades famílies, ja tenim aquí el carnaval, el carnaval de MDC, el nostre!!!!!

Aquest any serà diferent, no podrem ajuntar-nos a la rua per sortir a ballar, a riure, a gaudir de la nostra comparsa, però…. Des de l’Ampa i la comissió de carnaval no perdem l’il·lusió i volem que totes les nostres famílies tampoc la perdin, per això, aquí teniu la màscara de les emocions, com? De les emocions? …….Però si està en blanc!! És clar!!!

Està en blanc perquè cadascú de nosaltres vivim les emocions d’una manera diferent i per això aquest any des de la comissió de carnaval us volem proposar que confeccioneu la màscara amb les emocions que més us representin i que tant presents tenim en aquests dies que ens està tocant viure.

La màscara s’ha de dividir en dues parts, per un costat expressarem les emocions que menys ens agraden,  les negatives, i per un altre costat aquelles que tant bé ens fan sentir. Totes les emocions seran benvingudes.!!

Els materials poden ser els que tingueu a mà. Podeu posar purpurina, “brilli-brilli» que tant ens agrada, pintar-les amb aquarel·les, rotuladors, decorar-les amb paper pinotxo, goma eva, posar-hi llums, etc. Deixeu volar la vostra imaginació!!! Sentiu les vostres emocions i passeu una molt bona estona en família. Les famílies de MDC tenim molt art a dins!!!

Per donar-vos idees, la comissió prepararà a la web diferents exemples perquè pugueu guiar-vos.

Les màscares en blanc, es repartiran a l’escola, per classes i a tot l’alumnat i professorat perquè així les pugueu decorar a casa vostra. També, hem coordinat amb la direcció de l’escola, perquè el proper divendres dia 12 pel matí tant els alumnes com els  professor/es, puguin dur les màscares a l’escola i així poder lluir-les i sorprendre’ns amb els dissenys creats per tots vosaltres.

Una coseta més, esperem rebre les vostres fotos, vídeos i Tik Toks amb el resultat de les vostres màscares al nostre mail:   ja que de tots els dissenys que es presentin virtualment, l’Ampa farà una selecció de les més impactants i boniques donant  un petit obsequi.

Animeu-vos a participar  a la nostra rua virtual.

US DESITGEM UN MOLT BON CONFI-CARNAVAL

No disposem de més màscares per la qual cosa, qui estigui interesat en fer-la podeu adquirir-les a::

  • IMAGINACION Ctra. de la Marina, núm 47 (fins esgotar existències)
  • Amazon