INSCRIPCIÓ CARNAVAL 22-23

INSCRIPCIÓ CARNAVAL 22-23

Per tal de dur a terme l’organització del carnaval, és imprescindible que totes les persones que vulguin participar ho comuniquin amb la màxima antelació possible. El CARNAVAL es celebrarà el dia 18 de Febrer de 2023 i són moltes les feines a preparar.

 

Per a confirmar la vostra participació haureu de realitzar un ingrés de 20 € com a paga i senyal per persona indican el concepte CARNAVAL i el vostre nom al número de compte bancari.

 

BANC SANTANDER: ES12 0075 0338 210600225933

 

Aquest import no es retornarà a excepció que sigui per causa major. El cost total de la disfressa es comunicarà oportunament abans del dia de lliurament del material, quedant pendent que aboneu la resta de l’import en efectiu el mateix dia.

 

Us recordem que per la disfressa hi haurà dos preus diferents per:

* SOCIS DE L’AMPA

* NO SOCIS DE L’AMPA

 

IMPORTANT:

El període d’inscripció al Carnaval serà des del 28 de setembre fins l l’11 d’octubre de 2022, després d’aquesta data no s’acceptaran més butlletes.

 

Les butlletes d’inscripció les podreu descarregar fent clic al botó i les podreu presentar a les porteries del col.legi (C1 o C2) o enviar-les a l’adreça electrònica de L’AMPA

 

 

 

Si voleu formar part d’aquest projecte, podeu col·laborar amb la comissió a les tasques de carnaval fent-ho constar a la butlleta d’inscripció.

 

Ens queda un tema molt important a recordar:

NO TENIM LOCAL, per això es complica bastant tenir una carrossa. Us demanen que si coneixeu o disposeu d’un local per prestar mínim entre els mesos de desembre a febrer podeu posar-vos en contacte amb nosaltres al correu  o al telèfon de L’AMPA 606588723

 

Moltes gràcies

Junta de l’AMPA i Comisió de Carnaval