ACTIVITATS EXTRAESCOLARS

CURS 2021-2022

El Prat de Llobregat, 16 de Juliol de 2021

Benvolgudes famílies, En primer lloc, desitgem que us trobeu tots bé de salut. Ens posem en contacte amb vosaltres per informar-vos que segons el pla d’actuació en el marc de la pandèmia per Covid-19 per el curs 2021/22, els centres poden dur a terme les extraescolars previstes en la seva programació general anual, susceptible de ser modificat en funció de l’evolució de la pandèmia i del Pla de vacunació.

Per poder fer les inscripcions a les activitats extraescolars ja teniu a la vostra disposició en la nostre web els formularis “on line” per cada activitat segons la especialitat (Idiomes, Esports, Arts Escèniques i Colla Gegantera).  

 

EL PERÍODE PER A INSCRIURE’S SERÀ FINS EL DIA 17 DE SETEMBRE DE 2021

LES ACTIVITATS COMENÇARAN EL 4 D’OCTUBRE 2021

IDIOMES

INSCRIPCIÓ

 

ESPORTS

INSCRIPCIÓ

 

ARTS ESCÈNIQUES

INSCRIPCIÓ

 

COLLA GEGANTERA

INSCRIPCIÓ

 

A tenir en compte:

  • Les activitats extraescolars només estan adreçades a les famílies que són sòcies de l’Ampa.
  • Les activitats començaran a partir del dia 4 d’octubre de 2021 i acabaran el 31 de maig de 2022.
  • Caldrà omplir el full d’inscripció per activitat, que trobareu a la web. Hi ha un mínim de places a cobrir en cada activitat. Cas de no arribar al mínim establert, no es podrà dur a terme.
  • En cas de canvi de normativa degut al COVID-19, i als horaris de sortides dels alumnes segons el protocol d’actuació d’inici de curs, les extraescolars es poden veure obligades a modificar els horaris i els grups de l’activitat, per tal de complir les normatives d’aforament i higiene. Aquests canvis seran comunicats prèviament a les famílies.
  • Tant els dies com l’horari, es poden modificar en funció de les inscripcions rebudes i de les necessitats d’organització.
  • Per un bon funcionament de les activitats, s’estableixen unes normes bàsiques: respectar als companys/es, als professors/professores i monitors/monitores.
  • Cal tenir-ne cura i ser responsables del manteniment de les aules i les instal·lacions de l’escola.
  • Les baixes de les activitats, cal comunicar-les abans del dia 25 del mes anterior.
  • Totes les activitats disposaran d’un protocol d’actuació amb mesures de seguretat basat en les recomanacions del Departament d’Educació i Salut de la Generalitat de Catalunya a data d’Octubre de 2020.

Per qualsevol dubte o aclariment, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres al nostre mail
o bé al telèfon 606 588 723.

PER MÉS INFORMACIÓ