CARNAVAL 2022

CARNAVAL 2022

Presentació Carnaval 2022
Crea les teves Ulleres i comparteix les teves mirades!

 

Hola a totes i tots !!!
Desde la Comissió de Carnaval, juntament amb tota l’AMPA us donem les gràcies un any més, per acompañar-nos en aquesta nova etapa, entre totes i tots aconseguirem celebrar el nostre carnaval, el carnaval de Mare de Déu del Carme.

Volem demanar la vostra ajuda per enfocar d’una nova manera de veure el carnaval i d’implicar-vos- hi. Aquest any com tots sabeu, seguim al peu del canó combatent el virus, però no per això hem de deixar de celebrar el nostre carnaval.

A dia d’avui, l’ajuntament proposa una Rua un tant especial, però desde la Comissió de Carnaval i l’Ampa s’ha valorat que per motius sanitaris i per precaució, no es molt viable i no hi anirem. Esperem que sigui l’ultim any que quedi ajornada!!!

Es per això que portarem la Rua al MDC

La Comissió de Carnaval, proposa per aquest any, crear unes ulleres amb les que expressar les nostres il·lussions, alegries i esperances

Així que deixeu anar la vostra imaginació i compartiu les vostres mirades!

Per suposat que hauran moltes diferències amb altres anys, una de les principals es que no hi hauran inscripcions, totes i tots podreu participar.

A la nostre web es penjarà un tutorial de la preparació de les vostres ulleres, la base de la vostra disfressa, per si algú ha d’estar confinat, cosa inevitable durant aquests dies i per els nens de Ed Infantil I Ed Primaria, juntament amb diversos exemples de com decorar-ho tot.

La base de les ulleres no tindrà massa dificultat de muntatge, per poder-ho fer tant grans com petits, ja sigui desde clase o bé desde casa, i llavors decorar-la i emplenar-la de molt Brilli-Brilli.!!!

S’aconsella que us ajudeu entre vosaltres, que compartiu els vostres dubtes i que gaudiu de la preparació del carnestoltes. En la decoració de les votres ulleres, no oblideu que heu d’incloure una cosa imprescindible.

 

LES VOSTRES MIRADES

Seran les mirades de Mare de Dèu del Carme.

Expresseu el que necessiteu o volgueu transmetre!

 

D’una llista de cançons previament seleccionades per la Comissió de Carnaval i l’AMPA, s’escollirà una cançó pel Lluiment. La cançó serà votada pel nostre alumnat, a través de formularis de google, una eina que l’escola ha ensenyat a fer servir als alumnes en el últims cursos.

Les nostres coreògrafes treballaran en el ball de la cançó guanyadora!!! I es penjarà a la web perque les families la pogueu fer i enviar els vostres VIDEOS a l’Ampa. petits videos i intensos alhora, (TIK TOK, etc) a i

Sempre és divertit ballar amb els nostres filles i fills, amigues i amics, companyes i companys.
La direcció de l’escola, ens ajudarà a distribuir la base del material per a les ulleres, i els alumnes realitzarant una part o tota la disfressa, uns a casa i uns altres, com ja es va fer l’any passat amb les màscares al col.legi.

I quant el Rei Carnestoltes dicti el seu mandat!!!

Serà maco veure als alumnes poder lluïr les seves ulleres i fer conjuntament les coreografíes a l’escola, amb els seus companys i companyes, encara que sigui per grups bombolla, cadascú amb la seva clase.

No cal recordar que com cada any, la comissió de carnaval, estarà a la vostra disposició per a qualsevol dubte que us pugui sorgir